Logo

Hamburgerryg med rodfrugtgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hamburgerryg
¾ liter vand (evt. halvt vand halvt rødvin)
1 spsk sukker
1 laurbærblad
3 hele allehånde
1 finthakket løg
2 dl reven emmentaler
½ teskefuld timianblade
stødt estragon
¾ kg gulerødder kartofler persillerod eller pastinak
3 dl 13% fløde
lidt ekstra ost

Kom ¾ liter vand (evt. halvt vand, halvt rødvin) i en gryde.
Kom 1 spsk sukker, 1 laurbærblad og allehånde i og lad det koge op.
Læg en hamburgerryg i gryden og lad den simre 35 minutter.
Pas på den ikke koger for voldsomt. Lad den derefter svale af i suppen.

Bland 1 finthakket løg, 2 dl reven emmentaler og ½ teskefuld timianblade og stødt estragon.
Snit ¾ kg gulerødder, kartofler, persillerod eller pastinak.
Læg rodfrugterne lag på lag med krydderblandingen i et smurt, ovnfast fad.
Drys salt og peber mellem lagene.
Hæld 3 dl 13% fløde over og drys lidt ekstra ost på toppen.
Bag ved 225ºC i en halv time.
Server hamburgerryggen i tynde skiver med rodfrugtgratinen og en god dijonsennep.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her