Logo

Hanebryst med glaseret rodfrugter og pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
hanebryst
gulerod
løg
hvidløg
frisk løvstikke
lidt olie
en sjat soja
 
forkogt pasta
1/2 spsk Maizena
1 1/2 dl bouillonen 
       
Skindet fjernes fra brystkødet, det rene kød skæres nu i tynde skiver. Gulerod og løg skæres i tynde strimler, hakket hvidløg samt frisk løvstikke ligeledes hakket.
Det hele blandes med lidt olie og en sjat soja, trækker heri godt 10 minutter.
En pande med lidt kant varmes op til den er rygende varm, kylling og
urter tilsættes, ristes godt i 3 minutter.
Den forkogte pasta tilsættes sammen med lidt Maizena (denne pudres over kyllingen) godt 1/2 spsk
Bouillonen tilsættes 1 1/2 dl
Retten glaseres og serveres straks med fintsnittede løg eller porretoppe. Husk at smage til med lidt salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brøndkarsesalat samt kartoffelpinde og kammuslinger i ouzoSpændnede ret hvor kammuslinger sauteres med sølvbede og ouzo. Hertil servers en salat af...
• Mortensand med druerDenne andeopskrift er lidt utraditionel, i det anden først koges og derefter brunes i...
• Dykand i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer i appelsinsauceSpændende dessert med banan, appelsinsauce, mandler og portvin.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os