Logo

Hareragout med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g harekød
75 g bacon
2 løg
2 gulerødder
250 g svampe gerne kantareller
100 g kirsebær uden sten
150 g cremefraiche
2 spsk tomatpure
laurbærblade
merian
salt
peber
rødvin

Kødet renses godt for sener og hinder. Kødet tørres af og gnides med en blanding af salt, knust peber, knust laurbærblad og merian.
Kødet brunes i smeltet smør sammen med løg og gulerødder.
Når kødet er tilpas brunet tilsættes tomatpureen.
Der tilsættes vildtfond el. vand samt en god sjat rødvin. – Husk at gemme et par glas til brug under ventetiden medens kødet bliver mørt.
Når kødet er mørt jævnes saucen med hvedemel, tilsmages og tilsættes
cremefraiche.
Bacon og svampe ristes på en pande og hældes over ragouten sammen
med de udstenede kirsebær.
Kartoffelmos eller kroketter passer fint.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling på grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aborre med multebær og ribsAborre med multebær og ribs er en dejlig sommerret, der hurtig og let at lave.
• Laksestuvning med æg og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os