Logo

Havkat Indienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g havkatfilet i skiver
2 dl æblemost
½ tsk salt

Sauce:
50 g margarine
2 tsk karry
1 finthakket løg
1 dl suppe
1 dl æblemost fra fisken
1 dl fløde

Læg fisken i et smurt ovnfast fad
Hæld æblemost og salt over
Sæt fadet i ovnen ca. 25 min. ved 170ºC
Margarine, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med suppe, fiskefond og fløde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her