Logo

Havtaske filet med lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

+ spinat, ristede pinjekerner og løse ris - det bliver den bedste dag i ...

250 g havtaske i portioner

pinjekerner

4 skiver lufttørret skinke

(oliven)olie

1 lime

persille, basilikum og mynte,

helbladet spinat, hakket

2 dl yoghurt naturel

1½ dl ris.

*

Forvarm ovnen til 220°C.

Tag den optøede fisk og fjern eventuelle hinder.

Krydr fileterne med salt og peber.

Fordel den lufttørrede skinke og rul den om hver filet.

Dryp olie over og bag dem i ovnen i 15-20 min. til skinken er gylden.

Risene koges færdig efter anvisning på pakken.

Tilsæt limesaft, salt, peber og lidt olie til risene.

Rør basilikum, mynte, hakket persille og spinat i risene ved høj varme lige inden servering.

Tag gryden af blusset når spinaten falder sammen.

Retten pyntes med ristede pinjekerner og yoghurt naturel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her