Logo

Hedvigs gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hedvigs gryde

4 løg

smør eller margarine

400 g oksekød hakket

salt og peber

1 laur­bærblad

700 g kartofler

persille hakket

1 bouillonterning

Til­behør: rugbrød, tomatketchup

*

Hak løgene og svits dem godt i smør eller margarine.

Tilsæt kødet og rør med en gaffel, til det smuldrer og taber farven.

Drys med salt og peber, læg laurbærblad ved og tilsæt kartoflerne, der er delt i ter­ninger.

Drys med persille og skænk så meget vand ved, at det akku­rat dækker.

Drys den smuldrede bouillonterning i gryden.

Lad det koge sagte i ca. ½ time.

Server gryden med rugbrød og tomatket­chup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her