Logo

Hellefisk i fad med porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

3/4 kg fersk filet af helleis'>fisk
4 porrer, fintsnittede
1 fennikelknold
salt og peber
citronsaft
1 dl grønsagsbouillon eller vand
2 spsk persille, hakket
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dr.

I stedet for helleis'>fisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast is'>fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner.

Skær is'>fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom is'>fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.

Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt torskerognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karpe på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med hønseragoutNyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os