Logo

Hellefisk med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g fersk hellefisk (midterstykke)
salt
hvid peber
3 avocado
1 dl appelsinsaft
300 g helblandet, frisk spinat
2 appelsiner, pillet og skåret i fileter
6 skiver bacon

Dressing:
2 dl olie
1 dl appelsinsaft
2 tsk sukker
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk reven citronskal
1-2 stænk stærk tabasco sauce
½ tsk gul sennepspulver
salt

Hellefisken optøes, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen).

Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekødet, den groftskårene spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne.

Dressing:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?