Logo

Helstegt oksemørbrad i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 stor oksemørbrad
½ l rødvin
1 dl olie
2 fed hvidløg
2 tsk rosmarin
1 tsk peberkorn
*

 
Rør marinaden og læg kødet i så længe som mulig.
Tag kødet op af marinaden og brun den i en gryde, på alle sider.
Læg stegen tilbage i fadet og sæt stegen i ovnen ved 180 ºC i ca. 45 min.
Hvis man bruger stegetermometer 60 ºC.
Tag kødet ud og lad det hvile i 15-20 min.
Man kan lave sauce af marinaden.


Serveres med en flot salat fx. Salat med appelsin og hasselbagte kartofler.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?