Logo

Helstegt rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 rødspætter.
1 citron.
150 g margarine.
100 g hvedemel.
1 bdt dild.
1 kg asparges kartofler.

Flå skindet af rødspætterne og skær hovedet af dem.
De skal renses godt for blod hvor hovedet har siddet.
Vend dem i hvedemel og steg på en pande godt med margarine.
Skær citronen i både, kog og pil kartoflerne, pluk og skær dilden og drys på kartoflene kort før servering server med den smeltede margarine som sauce (Cowboy sauce).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllinge- og tortillasalatGem en rest kylling og anvend den i denne appetitlige salat i mexicansk stil. Prøv selv at...
• Albansk lammeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksetærter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsuppe med vanille AioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os