Logo

Helstegt rødspætte/skrubbe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 flåede fisk a 200-250 g
1 bdt persille
2 citroner
250 g smør
50 g margarine
rugmel
500 g kartofler

Rens og skyl fiskene.

Vend dem i rugmel.
Smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande.
Når fedtstoffet tager farve steges fisken 6-7 min. på hver side.
Start med skindsiden.
Tag fiskene af og smelt 200 g smør til sauce.
Anrettes på varm tallerken og krydres med salt og peber.
Pyntes med frisk citron og persille og serveres med nye, kogte kartofler, der vendes på panden i det smeltede smør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostesoufflé med kålsalatOst og kål har det godt i hinandens selskab. Her er osten bagt og kålen rå. Det er en...
• Flamsk vildsvinestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os