Logo

Helstegt spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ½ kg spareribs
1 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk tørret ingefær
1 tsk tørret rosmarin
3 spsk soya
2 dl kogende vand

Gnid kødet på begge sider med salt, peber, ingefær og rosmarin.
Pensl med soya.
Læg kødet i et ovnfast fad med benene nedad.
Steg det ved 175 gr. ca 1 ½ time.

Tag kødet op af fadet og pisk skyen sammen med kogende vand.
Smag til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt kaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveschnitzel Cordon BleuFyld nogle møre kalveschnitzler med ost og spegeskinke, og steg dem med et tyndt lag sprød...
• Svinemørbrad stegt som vildtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!