Logo

Hjerte-hachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjerte-hachis

600 g svinehjerter

2 løg

1 tomat

½ dl krydderurter, fx basilikum

smør eller margarine

3 spsk hvedemel

salt og peber

½ spsk rosenpaprika

kulør

Tilbehør: kogte kartofler eller Kartoffelmos - se Tillæg, blandet salat

*

Rens hjerterne for årestammer og kør dem 1 gang gennem kødmaskinen sammen med løgene.

Brun det hele kraftigt i smør eller margarine og drys hvedemel, salt, peber og rosenpaprika over.

Rør et par minutter og spæd med 2,5-3 dl kogende vand.

Tilsæt hakket tomat og krydderurt, lidt kulør og lad retten småsnurre under låg i ca. 20 minutter.

Server kogte kartofler eller kartoffelmos samt blandet salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her