Logo

Hjerter som and

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 svinehjerter eller 1 kalvehjerte
1 stort æble
100 g svesker
1 tsk salt
¼ tsk peber
75 g margarine
4 bacon- eller spækskiver
3-4 dl suppe
2 spsk hvedemel
1 dl fløde
kulør

Hjerterne skylles i eddikevand. Blodsamlinger fjernes.

Grove årer og sener skæres bort.
Æbler og svesker drysses med krydderier og fyldes i.

Hjerterne bindes sammen om fyldet med bomuldstråd.

De brunes hurtigt i margarine, tages op og lægges igen i gryden på to baconskiver og dækkes med to baconskiver.

Suppen hældes ved.

Hjerterne steger sagte under låg ca. 1 ½ time.

Kalvehjerter ca. 2-2 ½ time.

De vendes en gang midt i stegetiden.

Hjerterne tages op og skæres i skiver.

Skyen jævnes med meljævning og fløde, smages til og farves evt. med kulør. Saucen hældes over kødet.

Hvide kartofler eller kartoffelmos kan serveres til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?