Logo

Hollandsk omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hollandsk omelet

Hollandsk omelet

2 pakker dybfrossen, optøet hel spinat

smør eller margarine

salt og peber

½ tsk reven muskat

250 g kogt, røget skinke

5 æg

2,5 dl mælk

reven ost til pynt

Tilbehør: Ostestænger - se Tillæg eller ristet brød og smør

*

Vend den optøede, godt afdryppede spinat nogle minutter i smør eller margarine og bred den ud i et stort, smurt ildfast fad.

Drys med salt, peber, muskat og den strimlede eller hakkede skinke.

Pisk æggene sammen og tilsæt den kogende mælk samt lidt salt og peber.

Hæld det over ingredienserne i fadet og stil det 20-25 minutter i en 225°C varm ovn.

Drys med lidt reven ost og server ostestænger eller ristet brød og smør til.

Madopskrift billede

Ostestænger

1 pakke dybfrossen butterdej

1 æg

groft salt

½ spsk kommen

2 spsk reven parmesan

2 spsk reven Emmentaler

*

Optø og udrul dejen efter anvisningen på pakken og skær den ud i stænger på ca. 15x1 cm.

Pensl dem med sammenpisket æg og drys med salt, kommen og de to slags ost.

Læg dem forsigtigt på bageplader, der er skyllet med koldt vand - beregn afstand mellem stængerne.

Bag dem gyldne ved 250°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her