Logo

Holsten-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Holsten-gryde

1 lille hvid- eller savoykål

500 g hamburgerryg

500 g kartofler, skrællede

3 løg

friskværnet peber

1 laurbærblad

persille klippet

Tilbehør: groft brød, sennep

*

Snit kålen groft og skær kødet og kartoflerne i grove tern.

Læg det lagvis med hakkede løg i en gryde og drys lidt friskkværnet peber mellem lagene.

Læg laurbærbladet øverst og spæd med 3½ dl kogende vand.

Læg låg over og lad gryden småsnurre i ½ time.

Drys ved serveringen med klippet persille og server groft brød og sennep til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?