Logo

Honningglasseret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½-2 kg Kogt eller ovnstegt letsaltet skinke uden ben – evt. røget
 
Glasering:
3-4 spsk fast honning
25 g smør
8 enebær
revet skal af 1 appelsin
peber
 
Skær sværen af skinken.
Glasering:
Rør honning og smør sammen.
Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og
peber.
Fordel glaseringen over skinkens overside.
Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter
ved 225ºC, til den er gylden.
Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i
ovnen.
Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.
Server skinken varm eller kold med grønsager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her