
Denne ret egner sig godt til en kuglegrill. Hvis man ikke har en kuglegrill kan kyllingen parters i 4 til 6 stykker og lægges i en foliebakke, der stilles på grillen. Sørg altid for, at kyllingekødet er helt gennemstegt 
 
1 (1400 g) kylling 
Honningmarinade: 
3 spsk honning 
1 spsk citronsaft 
1 spsk olie 
1 spsk tørret timian 
salt og peber 
Tilbehør: salat, nye kartofler og brød 
 
Bland honning, citronsaft, olie og timian i en skål. 
Pensl kyllingen med marinaden. 
Drys med salt og peber. 
Læg kullene langs siden på kuglegrillen. 
Stil en foliebakke ned i grillkullene. 
Læg kyllingen på risten over foliebakken. 
Læg låget på grillen, og lad kyllingen stå i ca. 50 minutter, eller til den er gennemstegt. 
Pensl ind imellem kødet med resten af honningmarinaden. 
Parter kyllingen, og server salat og små nye kogte kartofler til.