Logo

Honningpenslet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honningpenslet kylling

Denne ret egner sig godt til en kuglegrill. Hvis man ikke har en kuglegrill kan kyllingen parters i 4 til 6 stykker og lægges i en foliebakke, der stilles på grillen. Sørg altid for, at kyllingekødet er helt gennemstegt

 

1 (1400 g) kylling

Honningmarinade:

3 spsk honning

1 spsk citronsaft

1 spsk olie

1 spsk tørret timian

salt og peber

Tilbehør: salat, nye kartofler og brød

 

Bland honning, citronsaft, olie og timian i en skål.

Pensl kyllingen med marinaden.

Drys med salt og peber.

Læg kullene langs siden på kuglegrillen.

Stil en foliebakke ned i grillkullene.

Læg kyllingen på risten over foliebakken.

Læg låget på grillen, og lad kyllingen stå i ca. 50 minutter, eller til den er gennemstegt.

Pensl ind imellem kødet med resten af honningmarina­den.

Parter kyllingen, og server salat og små nye kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her