Logo

Hornfisk gratineret med ost og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g hornfiskefilet
6 spsk olie
6 spsk pesto
1 citron
6 skiver hvidt brød
100 g blå skimmelost
salt og peber

Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber.
Brødet smuldres og røres med olie, citronsaft og den blå skimmelost.

Heri blandes også pestoen.
Fileterne lægges i et ovnfast fad og blandingen smøres over.
Fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.

Serveres med pasta og tomatsalat.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fladfisk i ovn med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Penne NapolitanaDette er en meget enkel måde at lave denne klassiske ret på. Nogle få ændringer gør at den...
• Gammeldags vildand m/flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse kageDenne chokolademousse kage er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os