Logo

Hornfisk, grillstegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store hornfisk
 
Til grillmarinaden:
2-3 spsk (estragon)olie
1 lille spsk citronsaft
salt, peber
 
Tilbehør: Citronbåde
 
Tænd ovnens grill og sæt den på 250ºC, eller start udegrillen mindst 20
min før den skal bruges, den skal nå at danne et tæt, hvidt glødelag uden flammer.
Flammer svider fisken uden at stege den.

Gør hornfiskene i stand, skær dem i ca 8 cm lange stykker.

Pisk olie, citronsaft, salt og peber sammen og pensl fisken med grillmarinaden.
Anbring fiskestykkerne på ovnens grillrist eller i fiskegrillnet og grill
dem 2-3 min på hver side, ca 15 cm fra grillelementet eller 10 cm over
gløderne.
Hold øje med fisken hele tiden.

Får den for hurtigt farve må den flyttes lidt længere væk, er den for bleg må den tættere på.
Læg fisken på et varmt fad og lad den stå et par min, før den spises.
Servér citronbåde til.
Persillesmørvendte kartofler ledsager fint hertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her