Logo

Hornfisk med løvstikke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hornfisk
200 g majroer
2 små løg
2 tomater
1 dl olie
100 g flødeost
1 dl fiskebouillon
2 spsk tørret løvstikke

Hornfisk renses for indvolde og hovedet skæres af.
Hornfiskene deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave, løg og tomater hakkes.

Majroer, løg og tomater fyldes i bugen af fiskene.
Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drys ses med salt, peber og løvstikke.

Retten sættes i ovnen ved 200º i ca. 40 minutter og serveres med kartofler og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her