Logo

Hrivino Eksohiko

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød, kalkunkød
3 dl hvidvin
6 modne tomater
smør/olie
1 løg
oliven
paprika

skær kødet i stykker og svits dem hurtigt lysebrune på stegepande. Smelt smør/olie i gryde, lad løgene snurre klare.
Krydr kødet med salt og paprika og kom det ned til løgene.
Hæld hvidvinen i og lad det koge op.
Dæmp for varmen og lad det stå og snurre et kvarters tid.
Tilsæt de ituskårene tomater og lad det snurre yderligere i tyve minutter under låg.
Kom oliven i og lad retten småkoge fem minutter til.
Serveres med nybagt landbrød og græske kartofler.
Ris kan dog også bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her