Logo

Hummer med glasnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hummere
200 g kogte glasnudler
1 spsk snittet ingefær
2 fed snittede hvidløg
1 snittet chili
2 spsk soya
1 dl hvidvin
frisk koriander
lidt olie til stegning

Del hummerne i mindre stykker, og med bagsiden af en stor kniv flækkes kløerne.
Varm lidt olie i en wok eller rummelig gryde.
Rist hummerstykkerne.
Tilsæt ingefær, hvidløg, chili, soya og hvidvin.
Lad det riste med i fire-fem minutter.
Vend med de forkogte nudler og friske koriander.
Smag til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Letsprængt lammestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med marinerede sommer-grønsagerEn god bøf serveret med sommerligt tilbehør. Det er en stor portion grønsager, som udgør...
• Appelsinbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os