Logo

Husarsteg med bagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-1 1/2 kg nakkekam u/spæk
250 g champignoner i skiver
2 løg i terninger
2 spsk rasp
2 spsk smør
salt
peber
timian
1 spsk hvedemel
4 dl bouillon
4-8 storekartofler
1 bægercreme fraiche

Kødet skæres i skiver - men ikke helt igennem.
Champignoner og løg svitses godt i smør på panden, tilsættes lidt rasp og smages til med salt, peber og timian.

Fyldet fordeles mellem skiverne, som holdes sammen med kødpinde eller tandstikkere.
Stegen lægges i et ovnfast fad.

Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet, som sættes i ovnen, der er forvarmet til 200ºC ca. 1 3/4 time.
Der lægges evt. stegefilm over.

Kartoflerne skrubbes godt og bages i ovnen den sidste time af stegetiden.
Skyen smages til og jævnes bl.a. med lidt cremefraiche.

Husarstegen skæres igennem, anrettes på et fad sammen med de bagte kartofler og serveres med skysaucen og resten af creme fraichen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget svinekød med grønt og æggenudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt rødspætte med dild-kaperssauceDu kan få friske rødspætter året rundt, men de er allerbedst i sommerhalvåret. Sørg for,...
• Små tomattærter røde og guleI denne opskrift bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med...
• Risklatkager - klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os