Logo

Husarsteg med bagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1-1 ½ kg nakkekam u/spæk
250 g champignoner i skiver
2 løg i terninger
2 spsk rasp
2 spsk smør
salt
peber
timian
1 spsk hvedemel
4 dl bouillon
4-8 storekartofler
1 bægercreme fraiche

Kødet skæres i skiver - men ikke helt igennem.
Champignoner og løg svitses godt i smør på panden, tilsættes lidt rasp og smages til med salt, peber og timian.

Fyldet fordeles mellem skiverne, som holdes sammen med kødpinde eller tandstikkere.
Stegen lægges i et ovnfast fad.

Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet, som sættes i ovnen, der er forvarmet til 200ºC ca. 1 ¾ time.
Der lægges evt. stegefilm over.

Kartoflerne skrubbes godt og bages i ovnen den sidste time af stegetiden.
Skyen smages til og jævnes bl.a. med lidt cremefraiche.

Husarstegen skæres igennem, anrettes på et fad sammen med de bagte kartofler og serveres med skysaucen og resten af creme fraichen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?