Logo

Hvidkål med oksekød og spidskommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidkål med oksekød og spidskommen

25 g smør
350 g magert hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 løg i tynde både (ca. 350 g)
1 tsk knust spidskommen
650 g meget fintsnittet hvidkål
400 g frosne haricots verts
½ dl vand
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 spsk ingefærlage
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 ½ dl Cheasy fraiche 9%
Tilbehør: 240 g groft brød

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og har skiftet farve. Tag kødet op.

Kom resten af smørret i gryden og svits løg og spidskommen i ca. 1 min.

Tilsæt kål og svits det med i ca. 2 min.

Kom kød og resten af ingredienserne i gryden.

Kog retten under omrøring i ca. 3 min. og derefter ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Smag retten til.
Kom retten i et stort, dybt fad og Cheasy Fraiche i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?