Logo

Hvidkålsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvidkål
2 store løg
2 fed hvidløg
250 g nye gulerødder
1 spsk olie
1 tsk karry
2 stængler bladselleri
250 g squash
250 g champignon
250 g kartofler
2 dl fløde
3 dl vand
Meljævning
Salt
peber
Lidt sukker
Hakket persille

Løg og hvidløg hakkes, og gulerødderne skæres i tynde skiver.
Løg, hvidløg og gulerødder svitses i olien i ca. 5 minutter.
Karryen drysses over.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern.
Blegsellerien skæres i tynde skiver.
Begge dele tilsættes og svitses med i nogle minutter.
Champignonerne skæres i skiver, squashen skæres i tern, og begge deles svitses med i nogle minutter.
Hvidkålen skæres i fine strimler og svitses med, til den er faldet sammen.
Fløde og vand tilsættes.
Der smages til med salt, peber og sukker.
Retten koges i 15 - 20 minutter, til grønsagerne er knap møre.
Der jævnes med meljævning.
Retten serveres med hakket persille og groft brød
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agerhøns i champagne i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesteaks med citronpebersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bobotie med lammekødBobotie stammer oprindeligt fra Sydafrika og laves traditionelt med oksekød og æg. Her er...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os