Logo

Hvidkålsgryde hurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 hvidkål
3 grønsags bouillonterninger
500 g hakket svine/kalvekød
salt og  peber
2 spsk olie
basilikum
estragon
flûtes
hvidløgssmør
*


En stor jerngryde varmes op med olie i. Kødet svitses til det er løst.
Hvidkålen skæres i strimler og svitses med.

Der skal røres godt under svitsningen.
Herefter hældes der vand over til det lige dækker kålen. (kålen afgiver også saft).
Bouillonterninger samt krydderierne tilsættes.
Læg låg på og småkog i ca. 20 minutter - og retten er klar til servering.


Serveres med varme flûtes og koldt hvidløgssmør + et glas koldt fadøl!





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her