Logo

Hvidkålsovnret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
500 g kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
500 g magert hakket oksekød
4 spsk hvedemel
4 spsk rasp
3 tsk salt
1 tsk peber
Bacon i skiver/tern
 
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, hvedemel, rasp, salt og peber.
Smør et ovnfast fad med margarine og fordel farsen.

Ovenpå lægges bacon i skiver/tern.
Bages i ovn ca. 45 min. ved 200ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roethlisburger - Roethlisberger 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Moschari stifadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyremedaljoner med ristede svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer, bagt i stegesoSpændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os