Logo

Hvidkålsovnret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
500 g kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
500 g magert hakket oksekød
4 spsk hvedemel
4 spsk rasp
3 tsk salt
1 tsk peber
Bacon i skiver/tern
 
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, hvedemel, rasp, salt og peber.
Smør et ovnfast fad med margarine og fordel farsen.

Ovenpå lægges bacon i skiver/tern.
Bages i ovn ca. 45 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her