Logo

Hvidkålsroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g magert hakket kalv og flæsk (max. 12% fedt)
1 dl havregryn
1 æg
1 dl letmælk
1 tsk salt
¼ tsk peber
2 tsk revet løg
400 g hvidkål
 
Kød, havregryn, æg, mælk, krydderier og løg blandes til en fars og stilles
koldt i mindst 30 minutter.
Farsen skal være rimelig fast i konsistensen.
Hvidkål skæres i store stykker og koges i salt vand i 20 minutter, til det
er helt faldet sammen.
Smør en sandkageform med olie eller beklæd den med bagepapir og læg
kød og hvidkål lagvis.
Start og slut med kød.
Rouladen bages ved 175ºC 1 time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?