Logo

Hvidvinsdampet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 laksebøffer (ca 200g)
1 bdt dild
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ovnfast fad.

Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum.

Resten af dilden lægges ovenpå laksen.

Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.

Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250ºC, derefter 200ºC i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaisesauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amagergryde over bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boiled codEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os