Logo

Hvidvinsdampet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 laksebøffer (ca 200g)
1 bdt dild
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ovnfast fad.

Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum.

Resten af dilden lægges ovenpå laksen.

Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.

Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250ºC, derefter 200ºC i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaisesauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede skinkeschnitzler med peber og ferskenglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gæstemad med hakket kødinvitér venner og familie til en festlig middag med hakket kød og lækkert tilbehør. Her er...
• Dwights Bananer i RødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os