Logo

Hvidvinskogte muslinger + Fynsk sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidvinskogte muslinger + Fynsk sommersalat

Hvidvinskogte muslinger

3 kg friske muslinger

2 løg

3 fed hvidløg

1 laurbærblad

salt

3 bdt persille

2 bdt dild

3 dl tør hvidvin

Tilbehør: flute, citron både

*

Skrub og skyl muslingerne under rigeligt rindende vand.

Tag even­tuelle åbne eller meget tunge muslinger fra.

Giv 5 dl vand et opkog med hakket løg, knust hvidløg, laurbærblad og salt.

Tilsæt hakket persille, hakket dild og hvidvin og lad det koge op.

Læg muslin­gerne i og lad dem koge for højst mulig varme i 4 minutter.

Kasser muslinger der ikke har åbnet sig.

Server muslingerne i suppen di­rekte fra gryden og med flute og citronbåde til.

Madopskrift billede

Fynsk sommersalat

¼ mager rygeost

3 spsk cremefraiche

salt og friskkværnet peber

1 tsk re­vet løg

1 bdt radiser

¼ salatagurk

purløg

Tilbehør: rugbrød eller groft knækbrød

*

Rør rygeosten igennem med cremefraiche og smag til med salt, friskkværnet peber og revet løg.

Bland de skivede radiser og små agurketerninger i salaten og drys med klippet purløg. Server rug­brød eller groft knækbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her