Logo

Ild i røret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Husk rigeligt med hvidvin og koldt vand, navnet stammer fra den varme fornemmelse i spiserøret. En meget kalorielet ret, som kan spises i store mængder uden dårlig samvittighed.

600 g småkød, kalv eller okse
2 store løg i skiver
2 gulerødder i skiver
1 lille hvidkål i fine strimler
3 spsk karry, stærk
salt og peber
1 ds flåede tomater
evt lidt vand
30 g margarine til bruning

Løg i skiver brunes i margarinen. Karry tilsættes og brunes med. Kødet brunes. Hvidkål tilsættes og brunes lidt efter lidt. Gulerødder i skiver tilsættes og brunes med. 1 dåse tomater hakkes fint og koger med. Tilsæt evt. lidt vand. Retten koger til kødet er mørt. ca 45 - 60 min. Behøver ikke jævning, det meste væde fordamper.

Serveres med løse ris og flûtes. Lav rigeligt, for det er svært at stoppe igen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?