Logo

Indbagt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

 Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.

300 g frossen butterdej
ca. 1 kg hamburgerryg
½ tsk tørret timian
25 g smør
1½ dl vand eller bouillon
1 æg
 
Lad butterdejen tø op.
Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian.
Brun hamburgerryggen i smørret - på alle sider.
Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter.
Tag den op og lad den køle lidt af.
Skyen kan gemmes og bruges til sauce - fx. smages til med tomatpuré.
Rul butterdejen ud i 2 store stykker.
Læg det ene stykke i en smurt bradepande.
Læg hamburgerryggen ovenpå.
Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg.
Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen.
Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud.
Brug evt. rester af dejen til pynt.
Pensl overfladen med sammenpisket æg.

Bag den ved 200°C i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.

 

Tips: Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andebryst a la cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lamme- og spinatcurryEn populær ret fra det indiske køkken, som er let at lave. Retten er delikat krydret og...
• Bornholmerhane i hvidløg, vin og timianDenne ret med bornholmerhane i hvidløg er perfekt til gæster - nem at lave men fuld af...
• AbrikostrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os