Logo

Indisk Dhal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røde linser
12 dl grønsagsbouillon
5 fed hvidløg
1 spsk stødt spidskommen
1 spsk stødt koriander
2 spsk karry
5 mellemstore løg
2 laurbærblade
8 hele nelliker
2 stænger kanel
Olie
 
Svits det hakkede løg i olien eller ghee til de er klare.
Tilsæt koriander, kommen og karry og lad det brænde lidt af på panden.
Skyl linserne og kom dem på panden.
Lad det simre et minuts tid.
Tilsæt derefter bouillon og laurbær, nelliker og kanel.
Lad simre i 45 min.
 
Tips: Server med chapati, ris og friske tomater med citronsaft over.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her