Logo

Italiensk farsrulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fars:
3 skiver franskbrød uden skorpe
1-2 dl mælk
250 g hakket svinekød
250 g hakket oksekød
1 æg
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 tsk tørret oregano
 
Fyld:
1 mellemstort hakket løg
3 spsk hakket persille
100 g mild Danbo
 
Udblød franskbrødsskiverne i mælk.
Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier.
Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20x30 cm.).
Fordel løg og persille samt ost i tynde skiver over farsen.
Rul den som en roulade fra den korte side.
Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad.
Bagetid ca. 60 min. ved 200ºC, midt i ovnen.
Serveres med fx. kartoffelgratin og tomatsalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VinbladsdolmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingespid med kold courgettesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Assyrisk kylling med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i slåbrokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os