Logo

Italiensk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Italiensk gryde

225 g makaroni

2 porrer

1 pakke dybfrosne, grønne bønner

1 middel stort blomkål

smør eller margarine

salt og peber

1 ds flåede tomater

Tilbehør: franskbrød, reven parmesan

*

Bræk makaronien i småstykker, del porrerne i tykke skiver - tag så meget af det grønne med som muligt.

Del blomkålen i mindre buketter.

Smør en serveringsgryde godt og læg grønsagerne og makaroni lagvis i den.

Drys salt og peber mellem lagene.

Hæld væden fra tomaterne samt så meget vand ved, at det står 3/4 op om grydens indhold.

Fordel lidt smør eller margarine på overfladen.

Læg låg over og bring det langsomt i kog.

Lad retten snurre 6-7 minutter under tætsluttende låg.

Læg tomaterne over, dæk med låg og lad det snurre videre i ca. 10 minutter.

Server retten i gryden.

Server franskbrød og reven parmesan til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret dansk lam med citrusfrugterHvis elsker lam men ikke lige har overskuddet eller lysten til at lave lammekølle, så prøv...
• Marineret kalvelever på sprød grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os