Logo

Italiensk kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl smør
3 1/2 dl finthakket løg
1 dl finthakket selleri
1/8 dl finthakket persille
1/3 dl hvedemel
2 1/2 dl rødvin
1 salt
1 oregano
1 dl oliven olie
2 1/2 dl revet gulerod
6 dl finthakket champignons
1 kg hakket oksekød
1/3 dl tomatpure
8 dl kødbouillon
peber
1 hvidløg efter smag

Bland smør og olie i en stor stegegryde og opvarm.
Tilsæt løg og sauter i et minuts tid.
Tilsæt gulerødder, selleri, champignons og persille.
Lad det simre i ca. 5 min under omrøring.
Tilsæt det hakkede kød og lad det brune.
Hæld melet ud over kødet og rør indtil det er godt blandet.
Tilsæt tomatpure.
Tilsæt vinen gradvis, under stadig omrøring.
Tilsæt bouillon og krydderier efter smag.
Lad det simre under periodisk omrøring omkring en time, eller indtil det har en passende tykkelse.
Serveres med pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakseterrine 2004En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boeuf Daube og kartoffelmos med rodfrugter eller pastaBoeuf Daube stammer oprindeligt fra grænselandet mellem Italien og Frankrig og kan...
• Lynsyltede sildSom navnet antyder, er de dejlige sild lynhurtigt tilberedt, og de smager skønt både til...
• KirsebærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!