Logo

Italienske Farsbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g hakket oksekød
1 skive afskorpet franskbrød
1 dl vand
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 tsk oregano
1 æggeblomme
1 dl fløde 13
1 spsk smør

Sauce:
2 dl tomatjuice eller ½ ds flåede tomater
1 spsk revet løg
1 spsk hvedemel
salt
peber

Gratinering:
4 - 8 skiver ost

Lad det smuldrede franskbrød trække i vandet.
Læg kødet i en skål og tilsæt salt og krydderier.
Bland æggeblommer og fløde i.
Hæld vandet fra franskbrøddet (Hvis det ikke har opsuget det hele )
Bland brøddet i farsen og arbejd den godt igennem.
Form farsen til 8 små eller 4 store bøffer.
Brun dem i lidt smør og læg dem i et ovnfast fad.

saucen:
Hæld tomatjuice eller flåede tomater med væde i en kasserolle tilsæt løg og bring blandingen i kog.
Udrør hvedemelet med lidt vand og pisk det i den kogende sauce.
Lad saucen koge sagte i ca 5 min.

Hæld saucen over bøffene og læg en osteskive på hver bøf.
Gratiner retten ved 250°C i ca 15 min. til osten er blevet let gylden.
Skal retten være extra lækker, kan tilsættes lidt rødvin i saucen og evt smørristede champignoner ( inden osten )
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?