Logo

Jamaicamarineret skinke med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk jamacaimarineret skinke (ca. 700 g)
Resten af skinken gemmes til mandag
2 gulerødder i små tern
4 stængler blegselleri i små tern
1/2 icebergsalat i strimler
3 tsk brun farin
saft af 1 lime
120 g basmatiris
salt og peber
olie til stegning
 
Skinken varmes i dens egen pose i ca. 30 min.
Må ikke bulderkoge.
Imens koges risene møre.
Grønsagerne sauteres i olie og tilsættes risene.
Smag til med brun farin, lime, salt og peber.
Inden servering blandes salaten imellem risblandingen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammestuvning med bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Buffalo spareribs med danablu-dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Million-nyrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Korsikansk ostekage med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os