Logo

Janssons fristelse - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Janssons fristelse - Maries


En af de svenske retter med kartofler og fisk.

Til 4 personer

 

14-16 ansjosfileter eller benfri sild

2 mellemstore løg

ca. 1 kg kartofler

3-4 dl fløde

ansjosvæden

2-3 spsk smør

 

Skær de skrællede kartofler i fine strimler og skær løgene i tynde skiver.

Kom halvdelen af kartoflerne i et smurt, ovnfast fad.

Kom løg og ansjosfileter herpå.

Kom resten af kartoflerne over.

Krydr med kværnet peber.

Hæld fløden og ansjosvæden i fadet og fordel smørklat­ter over.

Sæt fadet i ovnen ved 225°C i 40-45 minutter.


Hvis det ser ud til, at retten bliver for mørk, må der lægges alufolie over det sidste kvarter af ovn tiden.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lette flødekartofler med intens smagdet er blot en let og simpel spise, hvor kartofler, løg, fløde og lidt salt er alt der...
• Kartoffelsalat med agurk og tomatDe kogte kartofler får smag fra vineddike og kapers, og dryppes med en cremet...
• Kartoffelfad med kød og svampeAlt i et fad sparer opvask og energi. Kartoffelmosen bliver sprød og lækker i ovnen
• Bær bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!