Logo

Janssons fristelse - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Janssons fristelse - Maries


En af de svenske retter med kartofler og fisk.

Til 4 personer

 

14-16 ansjosfileter eller benfri sild

2 mellemstore løg

ca. 1 kg kartofler

3-4 dl fløde

ansjosvæden

2-3 spsk smør

 

Skær de skrællede kartofler i fine strimler og skær løgene i tynde skiver.

Kom halvdelen af kartoflerne i et smurt, ovnfast fad.

Kom løg og ansjosfileter herpå.

Kom resten af kartoflerne over.

Krydr med kværnet peber.

Hæld fløden og ansjosvæden i fadet og fordel smørklat­ter over.

Sæt fadet i ovnen ved 225°C i 40-45 minutter.


Hvis det ser ud til, at retten bliver for mørk, må der lægges alufolie over det sidste kvarter af ovn tiden.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dejlige kartoffelmaddersommer er lig med kartoffelmadder. Gør det helt enkelt med lidt mayonnaise og purløg eller...
• Grøn mos med sprød baconBegynd ugen med en nem og velsmagende hverdagsret. Vi har brugt spinat til den grønne mos,...
• Kartoffelsalat med agurk og rødløgKartoffelsalat hører sommeren til. Kan fint forberedes flere timer forinden middagen, så...
• Figner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os