Logo

Julelaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g laks i skiver
2 spsk salt pr. liter vand
1 tsk hel peber

Agurkesalat:
1 agurk
2 dl vand
3 spsk eddike
3 spsk sukker
lidt peber

Kog vand tilsat salt og peber i en stor gryde. Tag gryden af pladen og læg lakseskiverne i. Kog igen og tag gryden af pladen og lad lakseskiverne hvile i gryden ca. 15 min. (må ikke koge). Læg dem herefter over på et varmt fad.

Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber.

Server kogte kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med kartofler, squash og persilleolie Bag en sprød pizza med enkelt grønsagsfyld, og dryp den med en frisk persilleolie...
• Grillede lammesteaks med tomatcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet sej på selleri - campingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portvinsmarinerede sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os