Logo

Jysk hakkemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg hakket svinekød
2 løg
2 porrer
2 gulerødder
3 spsk smør eller margarine
2 dl lys svinebouillon
1 laurbærblad

Pil løgene og hak dem groft.
Skær porrerne i tynde ringe og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet.
Svits kødet i fedtstof i en gryde.
Kom grønsagerne i og lad dem svitse med.
Tilsæt bouillonen og kom laurbærblad i.
Krydr med salt og peber.
Lad det koge under låg i 20 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her