Logo

Kalkun-dolmere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalkunkød
2 skiver lyst brød uden skorpe
1 ½ dl mælk
salt
peber
2 æg
1 spsk hk. friske estragonblade
1 stort spidskål/savoykål
½ l. hønsebouillon
1 dl cremefraiche 38%
1-2 tsk majsstivelse
salt
peber
dijonsennep

Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene.
Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand.
Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med cremefraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep.
Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her