Logo

Kalkun-dolmere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket kalkunkød
2 skiver lyst brød uden skorpe
1 1/2 dl mælk
salt
peber
2 æg
1 spsk hk. friske estragonblade
1 stort spidskål/savoykål
1/2 l. hønsebouillon
1 dl cremefraiche 38%
1-2 tsk majsstivelse
salt
peber
dijonsennep

Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene.
Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand.
Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med cremefraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep.
Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejer i oste- og dildsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os