Logo

Kalkun i ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkun
200 g bacon
300 g porre
100 g forårsløg
50 g chili
20 g ingefær
1,2 l. hønsebouillon
1 dl piskefløde
40 g margarine
30 g Maizena
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
salt og peber

Chili renses for korn og hakkes fint.
Forårsløgene renses og hakkes fint.
Porrene renses, skylles og skæres i skiver på skrå.
Ingefæren skrælles og rives fint.
Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter.
Karry og gurkemeje svitses med.
Porrene svitses i en gryde for sig og venter lidt.
Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet.
Tilsæt derefter 6 dl bouillon, ingefær, salt og peber.
Resten af bouillonen røres med Maizena og tilsættes resten.
Koges i et par minutter.
Til sidst vendes porrene i retten.
Server fx med ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakselasagne med rejer og spinatSuper food - sundt lækkert og dejligt slankende ... ikk'
• BlodpølseBlodpølser ligner ikke andre typer pølser, idet hovedingrediensen er blod. Spises lunt i...
• Lun salat med flankesteak, brune bønner og krydderurtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os