Logo

Kalkun på grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
900 g kalkuncuvette
2 tsk salt
peber
25 g tørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porrer
1 1/2 dl vand, bouillon eller rødvin

Læg kalkuncyvette (udbenet overlår) med skindsiden nedad, og drys med salt og peber.
Hak de tørrede tomater groft, og læg dem på kødet.
Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
Skær squash og tomater i tern, og skær porrerne i tynde skiver.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved.
Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time.
Tryk grønsagerne let sammen et par gange under tilberedningen, sådan at de ikke tørrer ud.
Tilsæt evt. mere væde.
Tag fadet ud af ovnen, dæk det med folie, og lad det stå 25 min. før
serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bornholmerhane i hvidløg, vin og timianDenne ret med bornholmerhane i hvidløg er perfekt til gæster - nem at lave men fuld af...
• Makaroni med rejer og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chili con carne med grov sellerimosLækker og nem opskrift på chili con carne med grov selleripuré. Chili con carne er en...
• Appelsinsorbet med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os