Logo

Kalkunbryst i tern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 chili
4 spsk olie
1,5 spsk salt & peber
1 peberfrugt, rød
1 peberfrugt, gul
1 lille bakke cherrytomater
8 forårsløg
800 g kalkunbryst i tern

Peberfrugt og forårsløg renses og skæres i strimler.
Tomaterne skylles og halveres.
Kalkuntern brunes i fedtstof i 1-2 min, peber og forårsløg tilsættes og steger med i 2 min.
Tomaterne tilsættes retten 1 min. inden servering.

Tilbehør:
små ovnstegte kartofler, spinatsalat af spæde spinatblade , lidt olivenolie, salt og peber.
Onvstegte kartofler: Små kartofler vaskes, kommes i en bradepande, drysses med salt, peber samt 2 fed knust hvidløg. Bages ved 200ºC i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her