Logo

Kalkunbryst med æbler og pastinak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst ( helt stykke)
½ tsk rosmarin
margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
2 løg
1 pastinak
4 syrlige æbler
½ dl vand
1 dl mælk
½ dl tør vermouth
salt og peber
majsstivelse

Tilbehør:
1 kg kartofler
4 skiver groft brød

Kalkunbrystet skæres i skiver á ca. 1 cm tykkelse.
Skiverne drysses med rosmarin og trækker ca. en ½ time.
Skiverne brunes på panden i margarine og drysses med salt og peber.
Skiverne tages af panden.
Løg, pastinak og æbler skæres i tern og svitses i margarine på panden.
Vand, mælk, vermouth og majsstivelse piskes sammen og tilsættes når
grønsagerne er næsten møre.
Saucen smages til med salt og peber.
Kødet lægges ned i saucen og varmes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her