Logo

Kalkunburritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm tortillaerne på en pande. Fordel bønner, kalkun, cremefraiche og reven ost over tortillaerne. Fold tortillaerne hen over fyldet og servér. Sådan er let og god mad / fastfood.

500 g kalkunkød, hakket eller småtskåret
200 g tomater, hakkede
1/2 tsk tabasco
400 g majs fra dåse
½ løg
1 dåse baked beans i tomat
100 g cheddar
450 g cremefraiche 18%
6 tortillas

 

A. Brun kalkunkødet i en stor gryde over middelhøj varme.

Rør tomat, majs og hakket løg i.

Skru ned til medium varme og lad det simre i ca. 20 minutter, til væden er reduceret. Rør jævnligt undervejs.

 

B. Varm bønnerne over middel/lav varme i en separat gryde.

Riv osten og klargør cremefraichen til at komme i los burritos.

C. Varm kort tortillaerne på begge sider på en pande.

Fordel først bønner, derefter kalkunblandingen, cremefraiche og reven ost over tortillaerne.

Fold tortillaerne hen over fyldet og servér.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ål i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med purløgssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Biksemad med bacon, spejlæg og tomatsauceEn god gang biksemad er ikke til at stå for. Sæt gerne to pander i spil, for det her er en...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os