Logo

Kalkunkølle med grønsagsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kalkunkølle a ca. 1.5 - 2 kg
5 skiver røget bacon
 
Fyld
50 g røget bacon i små tern
1 stængel bladselleri i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
100 g champignon i skiver
1 gulerod i små tern
1 dl cremefraiche 38%
margarine til stegning
salt, peber
snor
hvedemel
kulør
fløde
 
Lårbenet udbenes af kalkunkøllen.
Fyld: Rist bacon lysebrunt i en gryde.
Tilsæt alle grønsagerne og lad det småstege ca. 2 min.
Bland creme fraichen i grønsagerne og tag gryden fra varmen.
Krydr kalkunkøllen med salt og peber ind- og udvendig og kom fyldet i
åbningen.
Bind med snor og brun køllen på en pande.
Læg den i en bradepande eller et ovnfast fad og stil den midt i ovnen.
Efter 1 times stegning hældes 1/2 l vand ved og køllen vendes, derefter
lægges baconskiver over køllen.
Efter endnu 1 times stegning tages køllen ud af ovnen, den skal trække
15-20 min.inden udskæring.
Stegeskyen sigtes op i en gryde, koges op og jævnes med meljævning
Saucen farves med lidt kulør (nøddebrunt) smages til med salt og
tilsættes til sidst lidt fløde.
Fjern snoren fra kalkunen og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse på
skrå, så det bliver nogle pæne store skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• TV-MørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling og rosmarin med agurkesalat og kold sauceEnkelt, hurtigt og meget lækkert - Mormor vil blive glædeligt overrasket ... og måske...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!