Logo

Kalkunmedaljoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kalkunmedaljoner skåret af mørbraden
champignon
bacon ca 3 skiver pr pers
tomat ½ pr pers
frossen hel spinat
piskefløde

Spinaten sættes over ved svag varme tilsat piskefløde, salt og peber. Medaljonerne svøbes i et baconstykke, der samles med kødpind/nål.
Medaljonerne brunes på alle sider i olie, der krydres med peber (ej salt).
Den resterende bacon hakkes og brunes sammen med hakkede champignon og tomater i olie.
Blandingen lægges i bunden af et ikke smurt ovnfast fad, og medaljonerne lægges ovenpå.
Derpå ca. 25 min i ovn ved 200ºC.
Spinaten varmes helt igennem inden servering - tilsæt evt smør.
Denne ret egner sig godt til gæster, dels fordi den er god, dels fordi den kan tilberedes i forvejen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?